Sa va spun cum am procedat eu si ce
am folosit;
-4 pulpe de pui dezosate
-un piept dezosat
condimente am folosit ce aveam prin casa,
- delikat,oregano,piper,condimente pentru pizza,busuioc,boia dulce si usturoi praf
-ulei de masline
Am taiat pieptul ca pentru snitel ,pulpele le-am curatat de zgarciuri si piele
-dupa am dat la cuptor si am acoperit cu o folie sa nu se usuce prea tare,in cuptor am pus o tava cu apa
-dupa 2.5 ore am scos folia si am mai lasat o jumatate de ora sa se mai rumeneasca putin.
Asa arata dupa ce e gata
Ne mai trebuie urmatoarele:
-se unge lipia cu pasta de usturoi,
-apoi se aseaza pe rand ceapa si castravetii acri,
-se pun si cartofi prajiti,
-si se pune,
-am mai adaugat cativa castraveti si sos de usturoi apoi am impachetat in folie de aluminiu.
Asa arata ,a avut exact gustul ca cea cumparata .Data viitoare vreau sa incerc si cu carne de vitel.
Pofta buna !
4 comentarii:
Vreau si eu !!! din toate !...chiar nu ma pot hotara la unul singur :)
Buna ziua,
Multumesc de aprecieri si de invitatie !
Am sa ma inscriu cu mare placere pe forumul dvs.
O zi buna!
Vai cine m-o fi pus sa intru aici mai ales la ora asta, arata intr-un mare fel shaorma ta, si eu o fac in casa cu lipii facute de mine. E chiar mai buna dacat cele cumparate!
Si mai bine cu lipii facute in casa,nu am incercat inca dar daca faci sa pui si reteta pe blog.Pupici!
Trimiteți un comentariu