sâmbătă, 7 aprilie 2012

Tort Ursulet 2 - Teddy Cake

Astazi am facut un tort Ursulet pentru un baietel de 2 anisori.Pentru ca suntem  in postul Pastelui,parinti lui Mihaita m-au rugat sa le fac un tort de post.Am facut blat negresa de post cu muca si coaja de portocala si ganache de ciocolata amaruie cu adaos ridicat de cacao care nu contine lapte praf si in loc de frisca lichida care contine zer desi scrie pe cutie ca este vegetala am folosit lapte de soia cu aroma de ciocolata.Pentru cine o sa aibe nevoie sa foloseasca aceasta reteta recomand sa puna urmatoarele cantitati pentru a se intari crema suficient incat sa poata fi folosita si la ornat cu duil:
1000 g ciocolata amaruie cu continut ridicat de cacao(peste 50%)
800 g lapte de soia putin indulcit
Se tine cateva ore la rece.






                                    La multi ani Mihaita!!!

5 comentarii:

Bonjour spunea...

Felicitari, un urs delicios.

madalina lungu spunea...

Sunt mama lui Mihaita si vreau sa multumesc pe aceasta cale Marinei pentru tortul delicos pe care ni l-a pregatit. Toti invitatii au fost impresionati de el mai ales cand au auzit ca este de post. Multumim Marina!!

marinaemy spunea...

Ma bucur foarte mult ca va placut tortul!La crema pentru ornat am avut ceva emotii avand in vedere forma tortului unde trebuia sa ornez "blanita"ursuletului,dar a fost ok pana la urma.

Bonjour spunea...

Paste fericit alaturi de cei dragi!

marinaemy spunea...

Multumesc asemenea si voua!