marți, 1 noiembrie 2011

Tort de halloween facut de Emy

Fetita mea a fost foarte incantata de sarbatoare de Halloween si anul acesta a dorit sa se costumeze si sa mergem la o petrecere, asa ca nu am avut de ales si m-am conformat cerintelor ei .Dar asta nu e tot a dorit sa faca si un tort cu tema de halloween si cum ei ii plac filmele de groaza  a fost foarte simplu de ales aceasta tema .A facut singura tortul,unul usor cei drept ca si compozitie ,tort cu piscoturi si branza mascarpone adica tiramisu,preferatul ei.Cu manutele ei mici a facut totul singurica,nu m-a lasat sa pun mana deloc.La nici 8 ani fetita mea a facut acest tort si sunt tare mandra de ea si de primul ei tort!
Si acum pozele care nu sunt foarte reusite pentru ca au fost facute tot de ea bineinteles.





Vrajitoarea si zombi seamana mai mult cu niste extraterestri,dar pentru ea sunt perfecti.
Din pacate de la petrecere nu am poze pentru ca aparatul meu nu a vrut sa se deschida si pace ,poate reusesc sa obtin de la o prietena cu care am fost cateva poze.

4 comentarii:

DiaMar bucataria galbena spunea...

Foarte frumos si foarte bun.Bravo copile.Pupici!

Unknown spunea...

Foarte frumos!Felicitari fetitei tale si tie de asemenea ca ai facut o fetita atat de talentata!Sa ai parte de multe bucurii din partea ei!Pupici!

Anonim spunea...

tare reusit mai ales ca e facut de un copil.felicitari si spor in continuare.


cu drag mioara

marinaemy spunea...

Fetelor multumesc pentru vizita si pentru cuvintele frumoase,sa ne traiasca si sa ne bucuram cu toti de copii nostri !!!