miercuri, 16 martie 2011

Tort Castel Disney


Sunt unele momente in viata care iti raman intiparite in memorie, momente dragi care te fac sa zambesti atunci cand iti aduci aminte. Sunt fericita ca am reusit sa ii creez o amintire frumoasa unei fetite.
Inspirata de lumea Disney plina de printese si povesti menite sa te faca sa crezi ca oricand poti fi o printesa Cenusareasa sau Alba ca Zapada
Am realizat un tort Castel Disney pentru o fetita de 5 ani. Cum orice printesa care se respecta trebuie sa aibe un castel, iar acesta sa fie neaparat roz, m-am apucat sa realizez un tort cu turnuri, arcade, floricele si frunze, printese si alei fermecate...
           La multi ani, Printesa Daria !!






Pentru a realiza deliciul de 4.3 kg imbracat in  fondant m-am trezit la 5 dimineata. Dar pasiunea cere sacrificii...
Baza castelului a fost facuta din blat dobos italian in care am pus Nesquick desi in reteta originala scrie ness si lichior  dar avand in vedere ca a fost un tort pentru o grupa de copii de gradinita am adaptat ingrendientele astfel incat sa fie si sanatoase si gustoase.

5 comentarii:

Anonim spunea...

Superb tortul! Nu imi imaginam ca poti face un tort atat de frumos. Pare foarte migalos si atat de dragalas...
Sunt sigura ca e la fel de bun ca si ultimul tort pe care l-am comandat, dar mi-ar fi mila sa il stric.
La cat mai multe torturi!

Alexa

Anonim spunea...

Tortul a fost o adevarata minune atat ca aspect cat si ca gust. Copii de la gradinita au fost de-a dreptul incantati si au cerut aproape toti cate doua portii asa ca acasa nu au mai ajuns decat doua turnulete (ca sa gustam si noi).
In concluzie, Daria s-a simtit intradevar ca o printesa si a fost mai mult decat fericita pentru surpriza facute de ziua ei, iar noi asteptam urmatoarea ocazie pentru a comanda un nou tort.
Multumim Marina!!!!

Cristina

marinaemy spunea...

Cristina ma bucur foarte mult ca i-a placut tortul micutei Daria.Oricand cu multa placere!
Va pup !

elida spunea...

Superb tort,felicirari!

marinaemy spunea...

Elida multumesc mult!
Te pup!